Sponsorer

AC Hydraulic
"No Compromise" er AC Hydraulics slogan og lige som jeg, har de et erklæret mål om at være den bedste på deres felt. AC Producerer hydraulisk løfteudstyr til autobranchen og er min sponsor siden 2015. AC deler min vindermentalitet og jeg glæder mig til samarbejdet.

www.ac-hydraulic.dk


Danglas
Viggo Hansen, som er indehaver af Danglas har været min sponsor siden 2008. De har deres hovedkontor i Viborg. Firmaet tilbyder professionelt salg, udskiftning & reparation af AUTOGLAS over hele Danmark.

www.danglas.dk

AkupunkturklinikViborg
Henrik er lægeeksamineret akupunktør.
Han arbejder med alt fra smertelindring, få kroppen i balance og overbelastningsskader.
Laver ligeledes fødevareret. Sponsor siden 2013.

www.akvi.dk


Purepower
Privatejet firma, beliggende i Harre, Salling. Indehaverne er Nicolaj og Peter. Fantastiske personer som driver firmaet med en energi som er helt unik.
Sælger Purepower energiprodukter både i form af gels, energidrik, proteinbarer og energibarer til før, under og efter både træning og konkurence. Sponsor siden 2013.

www.acpurepower.dk

activeaid
Activeaid er et firma ejet af Kim og Anette Grandal, som forhandler nogle af de absolut fedeste og effektive træningsredskaber, som jeg bruger rigtig meget i den daglige træning. Specialt deres TRX og TRX Rip Trainer er helt fantastiske og uundværlige træningsredskab, som man kan tage med og bruge overalt.

www.activeaid.dk

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions