Udstyr

Var i en kort periode væk fra min nye Trek fra 2015, uden succes, så nu er jeg tilbage igen på topmodellen fra Trek, projekt one, custom made i min helt egen Hawaii blå farve. Elektronisk DI2 Shimano ultegra geargruppe, samt Garmin Vector Wattmåler. Denne ramme er sammen med mine Zipp hjul det helt rigtige valg for mig. Efter at blevet bike fittet både inden købet af den helt rette speciallavet Trek enkeltstartsramme og flere gange efterfølgende af Danmarks bedste Bikefitter Nicolai Norrid, er jeg nu i stand til at holde en højere fart over længere tid og samtidig bruge mindre energi. Min garmin Wattmåler er et værktøj til at optimere både cykel træningen og sidst men ikke mindst til at jeg på sigt kommer til at cykle så optimalt som hurtigt.
Min cykel bliver bare så meget hurtigere efter at jeg er blevet en del af CeramicSpeed ambassadør teamet, og min Trek cykel, blev i 2017 udgraded med keramiske krank leje, OSPW, samt UFO kæde, og sikke en forskel, CeramicSpeeds produkter er high end kvalitet og markedets bedste produkter. I 2018 er der flere spændende ting på vej fra CeramicSpeed. http://www.ceramicspeed.com/sport/webshop/
I 2017 blev jeg sponsoret af Torben Lykke fra www.lykkesport.dk i forhold til det fedeste svømmetøj og våddragter, og skal også i 2018 svømme i topmodellen af våddragter fra Z3ROD.

I 2018 fortsætter jeg samarbejdet med Rolsted Cykler, Viborg, hvor Viborgs bedste mekaniker ligeledes er ansat. Servie niveauet er altid i top og der er altid verdensklasse hjælp at hente, når mine cykler skal toptunes.

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions